Limburg Preuve Festival 2014

Voor het vierde jaar op rij vormt Buitenplaats Vaeshartelt het decor voor het Limburg Preuve Festival. Het festival is in vier jaar tijd uitgegroeid tot de grootste streekproducten markt van Zuid Limburgmet vorig jaar 5.500 bezoekers.

Ook dit jaar biedt het Limburg Preuve Festival weer een dagvullend programma aan. De hoofdrol wordt die dag uiteraard weer gespeeld door ruim zestig Euregionale producenten die op een grote markt in het park hun mooie producten aanbieden. Er kan volop geproefd en genoten worden van al het lekkers dat de lokale omgeving ons biedt. Naast de markt wordt er voor jong en oud een dagvullend programma aangeboden.

De traditionele Streekbrunch

Zoals ieder jaar starten we het festival weer met een Streekbrunch voor 550 gasten opgeluisterd door een concert van de Rothem’s Harmonie. Dit jaar serveren we de brunch aan één grote tafel in het park. Voor de brunch is vooraf reserveren noodzakelijk via organisatie@limburgpreuvefestival.nl

Onder de onderstaande buttons vindt u meer informatie over de diverse onderdelen van het festival De informatie wordt regelmatig geactualiseerd, dus neem regelmatig een kijkje op deze site.

Het festival is gratis toegankelijk en zowel per auto, OV als per fiets prima bereikbaar. Om de laatste twee te stimuleren kost het parkeren van de auto 3 euro, te voldoen als u de parkeerweide weer verlaat. U kunt parkeren op de parkeerweide meteen na de oprijlaan en wegrijden via de Beatrixhaven. De normale parkeerplaats is alleen toegankelijk voor deelnemers, medewerkers, hotelgasten en minder validen.

Wij hopen net als de voorgaande jaren weer op een zonnige dag. Mocht het weer minder zijn dan wordt een deel van het programma naar binnen verplaatst.