Limburg Preuve Festival 2013

Op zondag 1 september organiseren wij op Buitenplaats Vaeshartelt voor de 3e keer het Limburg Preuve Festival, waar u al het goede dat onze regio te bieden heeft kunt proeven en beleven.

Het belooft net als voorgaande jaren een mooi festival te worden, dat dit jaar plaats vindt in het Engelse landschaps park dat grenst aan de Tuinen van Vaeshartelt.

Tijdens het festival worden de Tuinen samen met het Bijenpaviljoen feestelijk geopend voor het publiek. Een festival met de grootste Streekmarkt van Zuid-Limburg waar dik 40 producenten hun mooie producten en gerechten presenteren.

Met de grootste Streekbrunch waar 450 gasten kunnen genieten van (h)eerlijke streekproducten onder het genot van een concert van de Rothem’s Harmonie. En met een uitgebreid entertainment programma voor jong en oud.

Het festival is gratis toegankelijk. Er is voldoende parkeergelegenheid. De parkeerkosten bedragen 3 euro. Parkeren voor fietsers is gratis.

Onder onderstaande buttons vindt u meer informatie over de diverse onderdelen van het festival. De informatie wordt regelmatig geactualiseerd, dus neem regelmatig een kijkje op deze site.

Wij hopen net als voorgaande jaren weer op een mooie en stralende dag. Mocht het weer minder zijn dan wordt een deel van het programma verplaatst naar het kasteel.